7 Πολύτιμοι Λίθοι Που Ταιριάζουν Στους Ταύρους

Ο Ταύρος είναι σταθερό και αξιόπιστο ζώδιο. Τον χαρακτηρίζει η πρακτικότητα, ο ρομαντισμός και η επιμονή. Είναι προσγειωμένος και εργατικός όμως πολλές φορές τείνει να κολλάει και να μένει στάσιμος. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε ποιοι λίθοι ταιριάζουν στους Ταύρους, ενισχύουν τα χαρακτηριστικά τους, τους ενδυναμώνουν και τους ταρακουνάνε από το τέλμα ώστε να διεκδικήσουν τα όνειρα τους.

Ας μιλήσουμε για Ταύρους

Ο Ταύρος, γεννημένος 21 Απριλίου έως 20 Μαΐου, είναι ζώδιο της γης. Είναι ήρεμος και χαλαρός και διαθέτει ανεξάντλητη επιμονή και πείσμα. Πρακτικός και οργανωτικός, λατρεύει την ασφάλεια και την καθημερινή ρουτίνα. Τα υλικά αγαθά, η απόλαυση και η άνεση είναι σημαντικά γι’ αυτόν.

Επιπλέον, είναι ρομαντικός και λάτρης της καλής ζωής. Έχει εκλεπτυσμένη αισθητική και θέλει την ομορφιά σε κάθε τι γύρω του. Είναι αφοσιωμένος και πιστός στους αγαπημένους του, μπορεί όμως να γίνει κτητικός και ζηλιάρης.

Τέλος, είναι ισχυρογνώμων και δύσκολα αλλάζει άποψη. Είναι επιρρεπής σε υπερβολές όσον αφορά το φαγητό, την πολυτέλεια και την άνεση, ενώ μπορεί να γίνει τεμπέλης και μαλθακός.

7 Λίθοι Που Ταιριάζουν Στους Ταύρους

λίθοι που ταιριάζουν στους ταύρους

1. Σμαράγδι 

Ως ζώδιο που αγαπά την πολυτέλεια και τη χλιδή δεν γίνεται να μην ευθυγραμμίζεται άψογα με την ενέργεια του σμαραγδιού. Το σμαράγδι είναι άλλωστε η επιτομή της πολυτέλειας, της ευημερίας και της αφθονίας. Είναι επίσης λίθος τύχης και αγάπης, πράγματα που αναζητάει ένας Ταύρος.

2. Ροζ χαλαζίας

Ο ροζ χαλαζίας ταιριάζει πολύ στη ρομαντική πλευρά του Ταύρου. Είναι ο λίθος της αγάπης και της συμπόνιας. Ενθαρρύνει τη συναισθηματική θεραπεία και την αρμονία και βοηθάει τους Ταύρους να καλλιεργήσουν καλύτερη σχέση με τον εαυτό τους και τους άλλους. 

3. Ζαφείρι 

Φημισμένο για τη διαχρονική γοητεία του, το ζαφείρι αποπνέει μια αύρα σοφίας και γαλήνης. Προάγει τη διανοητική διαύγεια, την εσωτερική ηρεμία και την πίστη, συνθήκες που έχουν ανάγκη οι Ταύροι για να έχουν ισορροπία.

4. Κεχριμπάρι

Το κεχριμπάρι εκπέμπει ζεστασιά και ζωντάνια και εναρμονίζεται με τη γήινη πλευρά του Ταύρου ενώ ενισχύει τη σχέση του με τη φύση και τη Μητέρα Γη. 

5. Λάπις Λάζουλι

Σύμβολο σοφίας και αλήθειας, το λάπις λάζουλι, είναι ένας λίθος για όσους έχουν έντονες πνευματικές αναζητήσεις και συνήθως σε αυτούς ανήκουν και τα Ταυράκια. Ενισχύει τη διαίσθηση και την ουσιαστική επικοινωνία, ενδυναμώνοντας τους Ταύρους να διαχειριστούν πολύπλοκες καταστάσεις. 

6. Μάτι της Τίγρης

Αντικατοπτρίζοντας την έμφυτη δύναμη και την ανθεκτικότητα του Ταύρου, το μάτι της τίγρης χρησιμεύει ως φυλαχτό ενδυνάμωσης. Ενισχύει την εμπιστοσύνη, την προστασία και την ευημερία, καθοδηγώντας τους Ταύρους στους στόχους τους με αποφασιστικότητα και πείσμα.

7. Γρανάτης

Εμποτισμένος με ενέργεια και ζωντάνια ο γρανάτης φουντώνει το πάθος που χρειάζεται για να ξεκολλήσουν οι Ταύροι από την αδράνεια. Εμπνέει θάρρος, δύναμη και δημιουργικότητα και δίνει ξεκάθαρη οπτική στο σκοπό τους.

Υπάρχουν κι άλλοι λίθοι που ταιριάζουν σε Ταύρους όπως ο αχάτης, η αβεντουρίνη και το τυρκουαζ. Γενικότερα ο αποφασιστικός και σταθερός Ταύρος μπορεί να βρει πολλούς λίθους ως συμμάχους.

Ποιος Λίθος Όμως Δεν Ταιριάζει Σε Ταύρους;

Ενδεχομένως η ακουαμαρίνα να μην είναι ο καλύτερος σύντροφος για Ταύρους. Είναι ένας λίθος που φέρνει ηρεμία και διαύγεια, όμως λόγω της ήδη σταθερής φύσης των Ταύρων μπορεί να τους οδηγήσει σε τέλμα, αδιαφορία ή ακόμα και αποστασιοποίηση από τις προκλήσεις της ζωής. Επιπλέον, η ακουαμαρίνα συχνά συνδέεται με το στοιχείο του νερού και τον πνευματικό κόσμο. Αυτό μπορεί να απέχει από τη γήινη φύση των Ταύρων και την αγάπη τους για τα υλικά αγαθά. 

Επειδή όμως ο καθένας είναι μοναδικός, αυτό που λέμε πάντα είναι ότι ακόμα κι αν συμβαίνουν τα παραπάνω αφήνουμε το ένστικτό μας να μας οδηγήσει στο να επιλέξουμε τον ιδανικό λίθο για εμάς. Αυτόν που θα μας κάνει “κλικ”!

Ποιος από τους παραπάνω λίθους σου έκανε εσένα “κλικ”;

Aσημένιο δαχτυλίδι με ροζ χαλαζία

Αν σου αρέσει να διαβάζεις για τα ζώδια, μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

10 Λίθοι Που Ταιριάζουν Σε Ιχθύες

11 Πολύτιμοι Λίθοι Που Ταιριάζουν Σε Υδροχόους

10 Πολύτιμοι Λίθοι Για Τοξότες

10 Κρύσταλλοι Που Ταιριάζουν Σε Λέοντες

Ακολούθησε με σε Facebook και Instagram για να τα λέμε και από εκεί!

Views: (114)