10 Κρύσταλλοι Που Ταιριάζουν Σε Λέοντες

Ποιος είπε ότι οι γεμάτοι ενέργεια και δύναμη Λέοντες δεν χρειάζονται μια ενίσχυση. Υπάρχουν κρύσταλλοι που ταιριάζουν σε Λέοντες, που τους ενδυναμώνουν και επηρεάζουν τα χαρακτηριστικά τους.

Έχοντας τον ήλιο σαν πλανήτη τους δεν είναι περίεργο που τα λιοντάρια χαρακτηρίζονται από λάμψη και ενέργεια. Είναι αυτοί οι τύποι που κάνουν τη θεαματική είσοδο στο δωμάτιο και όλοι γυρνάνε προς το μέρος τους για να τους κοιτάξουν…και αυτό θέλουν κιόλας!

Οι Λέοντες είναι γεμάτοι δύναμη, αυτοπεποίθηση, ενθουσιασμό. Είναι επίσης γενναιόδωροι, ατρόμητοι και αφοσιωμένοι. Διακρίνονται για τις ηγετικές τους ικανότητες και την εγκάρδια φύση τους. Έχουν μια έμφυτη ικανότητα να καθοδηγούν και να εμπνέουν τους γύρω τους. Η φύση τους τούς καθιστά γεννημένους ηγέτες, ικανούς να αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις και να παίρνουν ακόμα και δύσκολες αποφάσεις με ευκολία.

Όσον αφορά τα αρνητικά τους, οι Λέοντες είναι μάλλον εγωκεντρικοί. Θέλουν να είναι το κέντρο της προσοχής. Και ενώ αυτό μπορεί να προσθέσει κάτι στη γοητεία τους, μπορεί επίσης να τους κάνει επιρρεπείς στο να βάζουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους πάνω από τους γύρω τους.

Γεννημένοι μεταξύ 23 Ιουλίου και 22 Αυγούστου, οι Λέοντες είναι άκρως καλοκαιρινοί και η ψυχή του πάρτυ. Ένας τρόπος λοιπόν για να κάνουν ακόμα πιο έντονη την παρουσία τους είναι να συνδεθούν με την εσωτερική τους δύναμη αξιοποιώντας τους παρακάτω 10 πολύτιμους λίθους που ταιριάζουν απόλυτα με το ζώδιο του Λέοντα και εμβαθύνουν στα μοναδικά του χαρακτηριστικά.

10 Κρύσταλλοι Που Ταιριάζουν Σε Λέοντες

1. Όνυχας

Ο μυστηριώδης μαύρος όνυχας, φέρει μια ισχυρή ενέργεια που ταιριάζει εκπληκτικά με το ζώδιο του Λέοντα. Αντιπροσωπεύει τη δύναμη, την προστασία και τον αυτοέλεγχο. Βοηθά τους Λέοντες να γειώσουν την ενέργειά τους και να διατηρήσουν την ισορροπία τους μέσα στη ζωντανή και ενθουσιώδη φύση τους. Πιστεύεται ότι ενισχύει την εστίαση και την αποφασιστικότητα του Λέοντα, καθιστώντας τον εξαιρετικό λίθο για την επίτευξη στόχων και την υπέρβαση των προκλήσεων. Προάγει επίσης την εσωτερική δύναμη και διώχνει τις αρνητικές ενέργειες, επιτρέποντας στους Λέοντες να εκπέμπουν τη φυσική τους αυτοπεποίθηση.

krystalloi pou tairiazoun se lentes, κρύσταλλοι που ταιριάζουν σε λέοντες, λέοντες και κρύσταλλοι, λέοντες και πολύτιμοι λίθοι, όνυχας, onyx

2. Ρουμπίνι

Το ρουμπίνι, που συχνά αναφέρεται ως ο «Βασιλιάς των πολύτιμων λίθων», είναι ο γενέθλιος λίθος του Ιουλίου, οπότε λογικό να επηρεάζει τα λιοντάρια. Αντιπροσωπεύει το πάθος, το θάρρος και τη δύναμη. Ενισχύει τα κύρια χαρακτηριστικά του ζωδίου: την αυτοπεποίθηση, τη ζωτικότητα αλλά και τη δημιουργικότητα. Επίσης προάγει την αγάπη και την αρμονία στις σχέσεις τους.

3. Κιτρίνης

Ο κιτρίνης είναι ένας ζωντανός κίτρινος πολύτιμος λίθος που ευθυγραμμίζεται τέλεια με τη ζεστή και ηλιόλουστη φύση του Λέοντα. Είναι γνωστή ως η πέτρα της αφθονίας και της εκδήλωσης, που συμβολίζει την ευημερία και την επιτυχία. Ο κιτρίνης μπορεί να ενισχύσει την αισιοδοξία, τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθηση ενός Λέοντα, δίνοντάς του τη δυνατότητα να προσελκύσει ευκαιρίες και να εκπληρώσει τους στόχους του.

4. Κορνεόλη

Το Carnelian ή κορνεόλη ή σάρδιος λίθος, με τη ζεστή κοκκινωπό-πορτοκαλί απόχρωση του, είναι ένας πολύτιμος λίθος που ταιριάζει με τη φλογερή ενέργεια του Λέοντα. Είναι ένας από τους λίθους που επηρεάζουν βαθιά τους Λέοντες. Διεγείρει το θάρρος, το κίνητρο και τη φιλοδοξία, βοηθώντας τους Λέοντες να κυνηγήσουν τα πάθη τους και να ρισκάρουν. Προάγει επίσης την αυτοέκφραση και τη δημιουργικότητα, ιδιότητες που οι Λέοντες έχουν φυσικά.

5. Τουρμαλίνη

Η τουρμαλίνη διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων. Δύο όμως είναι τα χρώματα που κάνουν κλικ για έναν Λέοντα. Η κόκκινη και η πράσινη τουρμαλίνη.

Η κόκκινη τουρμαλίνη (Rubellite) ταιριάζει τέλεια με την παθιασμένη και θαρραλέα φύση του Λέοντα. Διεγείρει τη δημιουργικότητα, τη ζωτικότητα και τη συναισθηματική ισορροπία. Προωθεί την αγάπη προς τον εαυτό, ενθαρρύνοντας τους Λέοντες να αγκαλιάσουν τον αυθεντικό τους εαυτό και να εκφράσουν τις αληθινές τους επιθυμίες. Ενισχύει επίσης την αυτοπεποίθηση, κάνοντας τους Λέοντες ακόμα πιο επιδραστικούς. 

Η πράσινη τουρμαλίνη(Verdelite) από την άλλη, ενσωματώνει την ενέργεια της ανάπτυξης, της αφθονίας και της θεραπείας. Συνδέεται με την καρδιά, κεντρική φύση του Λέοντα, καλλιεργώντας τη συμπόνια, την αρμονία και τη γενναιοδωρία. Ενθαρρύνει τη συναισθηματική σταθερότητα και ενδυναμώνει τους Λέοντες να καλλιεργήσουν τις σχέσεις τους και να εκπέμπουν αγάπη. Φέρνει επίσης διαύγεια και εστίαση, βοηθώντας τους Λέοντες να εκφράσουν τα όνειρά τους και να προσελκύσουν την ευημερία.

6. Sunstone

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Sunstone ενσαρκώνει την ενέργεια του ήλιου, συμβολίζοντας τη ζωτικότητα, την ηγεσία και τη χαρά. Οι λαμπερές χρυσές αποχρώσεις αυτού του πολύτιμου λίθου ταιριάζουν απόλυτα με την πληθωρικότητα του Λέοντα. Το Sunstone προάγει τη δύναμη, την αισιοδοξία και την ικανότητα να λάμπει ο Λέοντας έντονα σε όλες τις πτυχές της ζωής.

7. Περίδοτο

Το περίδοτο, με το ζωηρό πράσινο χρώμα του, είναι ένας πολύτιμος λίθος που ενσωματώνει την ουσία της ανάπτυξης και της αφθονίας. Διεγείρει την αίσθηση του σκοπού του Λέοντα, ενθαρρύνοντας την προσωπική ανάπτυξη. Συνδέεται επίσης με τη θεραπεία, τη συμπόνια και την αρμονία, ενισχύοντας τη φυσική γενναιοδωρία και την αγάπη του Λέοντα για τους άλλους.

krystalloi pou tairiazoun se lentes, κρύσταλλοι που ταιριάζουν σε λέοντες, λέοντες και κρύσταλλοι, λέοντες και πολύτιμοι λίθοι, peridoto, peridot, περίδοτο

8. Μάτι της Τίγρης

Το Μάτι της Τίγρης, με τις πλούσιες χρυσοκαφέ αποχρώσεις του, αντιπροσωπεύει τη δύναμη και το θάρρος ενώ είναι και ισχυρή πέτρα προστασίας. Ενθαρρύνει τους Λέοντες να αξιοποιήσουν την εσωτερική τους δύναμη και να ξεπεράσουν τα εμπόδια με αυτοπεποίθηση και χάρη. Το Μάτι της Τίγρης προάγει επίσης τη σαφήνεια των προθέσεων και βοηθά τους Λέοντες να εκδηλώσουν τις επιθυμίες τους.

9. Γρανάτης

Ο γρανάτης, διαθέσιμος σε διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου, είναι ένας πολύτιμος λίθος που ενισχύει το πάθος και τη δημιουργικότητα του Λέοντα. Πιστεύεται ότι εμπνέει αγάπη, αφοσίωση και δέσμευση. Ενισχύει επίσης το θάρρος και την αποφασιστικότητα, επιτρέποντας στους Λέοντες να κυνηγήσουν τα όνειρά τους άφοβα.

10. Λαβραδορίτης

Ο ιριδίζον λαβραδορίτης συμβολίζει την ικανότητα του Λέοντα να αγκαλιάζει την αλλαγή και να προσαρμόζεται σε νέες καταστάσεις. Αυτός ο πολύτιμος λίθος ενισχύει τη διαίσθηση, τη δημιουργικότητα και την πνευματική σύνδεση του Λέοντα. Ο λαβραδορίτης προσφέρει επίσης προστασία και εξισορροπεί την ενέργεια του Λέοντα, προάγοντας την αίσθηση της αρμονίας και της εσωτερικής γαλήνης.

Ασημένιο μενταγιόν με ρουμπίνι

Όλοι οι παραπάνω κρύσταλλοι είναι ιδανικοί είτε ως κοσμήματα είτε για να τους κουβαλάει κάποιος μαζί του στην τσέπη ή την τσάντα του. Λειτουργούν ως σύμμαχοι, υπενθυμίζοντας στους Λέοντες την έμφυτη δύναμή τους, προστατεύοντας την ενέργειά τους και βοηθώντας τους να αγκαλιάσουν τις μοναδικές τους ιδιότητες.

Όμως να θυμάσαι:

Οι πολύτιμοι λίθοι μπορεί να είναι ωφέλιμοι όμως οι ενέργειές τους πρέπει να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με την προσωπική ανάπτυξη και την αυτογνωσία. Το ταξίδι του Λέοντα έχει να κάνει με το να αγκαλιάσει τον αυθεντικό του εαυτό και να χρησιμοποιήσει τις φυσικές δυνάμεις του για να δημιουργήσει μια ζωή που ευθυγραμμίζεται με τις αληθινές του επιθυμίες.

Για πες; Ποιος λίθος πιστεύεις ότι ταιριάζει καλύτερα στους Λέοντες;

Διάβασε επίσης:

Κρύσταλλοι και Καρκίνοι | Ποιοι ταιριάζουν;

9 Κρύσταλλοι που Αυξάνουν Την Δημιουργικότητα

Ακολούθησε με σε Facebook και Instagram για να τα λέμε και από εκεί!