10 Κρύσταλλοι Που Φέρνουν Χρήματα Και Ευημερία

Ποιος δεν θέλει περισσότερα χρήματα στη ζωή του; Μπορεί τα χρήματα να μην φέρνουν την ευτυχία όμως οι παρακάτω κρύσταλλοι φέρνουν χρήματα για όσους επιθυμούν έστω και λίιιιιγα παραπάνω!

Βέβαια να ξεκαθαρίσω ότι οι κρύσταλλοι από μόνοι τους δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αν δεν υπάρχουν στόχοι και προσωπική δουλειά. Οι κρύσταλλοι βοηθούν περισσότερο στο να μας δώσουν τη σωστή εστίαση στους στόχους μας και ενισχύουν την αποφασιστικότητα μας να τους πετύχουμε.

Άλλωστε όλα έχουν να κάνουν με το πού θέλουμε να φτάσουμε και εμείς και τα οικονομικά μας! 

Υπάρχουν αρκετοί κρύσταλλοι που έλκουν χρήματα και ευημερία. Εδώ θα βρεις μια λίστα με τους πιο σημαντικούς:

 10 Κρύσταλλοι που φέρνουν χρήματα

krystalloi pou fernoun xrimata, κρύσταλλοι που φέρνουν χρήματα

Σιδηροπυρίτης

Γνωστός και ως Fool’s Gold.  Το όνομα του το πήρε λόγο της ομοιότητας του με το πολύτιμο μέταλλο του χρυσού. Μπορεί να μην αξίζει όσο ο πραγματικός χρυσός, αλλά μπορεί να σε βοηθήσει να φέρεις αφθονία και ευημερία στη ζωή σου. Ο σιδηροπυρίτης είναι ένας πολύ τυχερός κρύσταλλος σε πολλές περιπτώσεις. Αν έχεις επιχείρηση μπορείς να τοποθετήσεις ένα σιδηροπυρίτη δίπλα στην ταμειακή μηχανή ώστε να εισρέουν χρήματα. Μπορείς επίσης να τοποθετήσεις ένα κομματάκι σιδηροπυρίτη στο πορτοφόλι ή την τσάντα σου για τον ίδιο λόγο.

Κιτρίνης

Ένας άλλος υπέροχος κρύσταλλος που φέρνει πλούτο. Το λαμπερό κίτρινο χρώμα του κιτρίνη αποπνέει ευημερία και αφθονία, ζεστασιά και φως. Αυτός ο κρύσταλλος θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις στα επιχειρηματικά σου σχέδια. Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιείς  κιτρίνη είναι όταν κάνεις διαλογισμό. Είναι στενά συνδεδεμένος με το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος, οπότε φρόντισε να κρατάς την πέτρα αυτή κοντά στο τσάκρα καθώς εκδηλώνεις αυτό που θέλεις οικονομικά.

Πράσινος νεφρίτης

Οι Κινέζοι χρησιμοποιούν τον πράσινο νεφρίτη για να προσελκύσουν τον πλούτο εδώ και αιώνες. Αυτό το μέλος της οικογένειας των πράσινων πολύτιμων λίθων προσελκύει την αρμονία, δίνοντάς την ικανότητα να σκέφτεσαι καθαρά και να διατηρείς την ηρεμία και την ισορροπία σου. Αυτά είναι ζωτικά χαρακτηριστικά για κάποιον που θέλει να προσελκύσει πλούτο στη ζωή του. Είναι καλύτερο να κρατάς τον πράσινο νεφρίτη δίπλα στο κρεβάτι σου. Καθώς κοιμάσαι, θα σε βοηθήσει να στρέψεις τα όνειρά σου προς αυτό που θέλεις.

Μαλαχίτης

Μια ακόμα πράσινη πέτρα, ο μαλαχίτης, δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Σου δείχνει ότι είναι εντάξει αν θες να αλλάξεις. Αυτό είναι σημαντικό όταν ακολουθείς τα όνειρα σου γιατί θα ξέρεις ότι μπορείς να συνεχίσεις να προχωράς ακόμα και αν υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο σου. Ο μαλαχίτης συνδέεται με την καρδιά και είναι απίστευτα αποτελεσματικός όταν φοριέται σε κολιέ πάνω από το στήθος. Αυτό θα σου υπενθυμίζει να παραμένεις παθιασμένη με τους οικονομικούς σου στόχους και να ακολουθείς την καρδιά σου όταν παίρνεις αποφάσεις.

Διάβασε περισσότερα για τον μαλαχίτη: Μαλαχίτης | Λίθος Αλλαγής Και Προστασίας

green gemstones, πράσινοι πολύτιμοι λίθοι, prasinoi polytimoi lithoi, malachite, μαλαχίτης
Μαλαχιτης

Το Μάτι της Τίγρης

Το μάτι της τίγρης χρησιμοποιείται συχνά για καλή τύχη, αλλά είναι επίσης στενά συνδεδεμένο με το μυαλό. Σου δίνει υπομονή, δύναμη, αποφασιστικότητα και σε βοηθάει να ακολουθείς πάντα τον σωστό δρόμο. Όταν κουβαλάς μαζί σου το μάτι της τίγρης, θα διαπιστώσεις ότι σε κρατάει προσγειωμένη. Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσεις αυτόν τον κρύσταλλο είναι να τον κρατάς στο χέρι ή μέσα στην τσέπη σου ως σταθερή υπενθύμιση του μονοπατιού που θέλεις να ακολουθήσεις.

Περίδοτο

Συνήθως αυτό που στέκεται εμπόδιο και μας κρατάει πίσω στην οικονομική ευημερία είναι οι δικές μας ανασφάλειες και τα συναισθήματα μας. Για να προσελκύσεις πλούτο στη ζωή σου, είναι σημαντικό να απαλλαγείς από αυτά τα συναισθηματικά και ψυχικά μπλοκαρίσματα. Το περίδοτο είναι ο κατάλληλος κρύσταλλος ευημερίας για να το κάνεις αυτό. Χρησιμοποίησε το περίδοτο ενώ διαλογίζεσαι πάνω από τα τσάκρα της καρδιάς και του ηλιακού πλέγματος . Αυτό θα σε βοηθήσει να αισθανθείς άξια να προσελκύσεις χρήματα και να πετύχεις τους οικονομικούς σου στόχους. 

Ασημένιο 925 επιχρυσωμένο μενταγιόν με Περίδοτο

Αμαζονίτης

Είναι ο λίθος της επιτυχίας και της αφθονίας. Η χρήση του μπορεί να σε βοηθήσει στη δημιουργία μιας ισχυρής εργασιακής βάσης ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Ο Αμαζονίτης συνδέεται τόσο με το τσάκρα της καρδιάς όσο και με το τσάκρα του λαιμού. Χρησιμοποιώντας το με το πρώτο, μπορείς να ανοίξεις το πνεύμα σου σε καλή τύχη και θετικά συναισθήματα. Χρησιμοποιώντας το με το δεύτερο, μπορείς να φέρεις ηρεμία και συγκέντρωση. Τα δύο συνδυάζονται για να φέρουν οικονομική επιτυχία.

Διαυγής Χαλαζίας

Ο διαυγής χαλαζίας(clear quartz) ενισχύει την ενέργεια. Αυτό σημαίνει ότι εάν χρησιμοποιείς τον κρύσταλλο όταν ορίζεις τους οικονομικούς σου στόχους και το πώς θα τους πετύχεις αυτούς τους στόχους, ο κρύσταλλος θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις. Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσεις τον διαυγή χαλαζία είναι σε συνδυασμό με άλλους κρυστάλλους ευημερίας ώστε να σταθεροποιήσει αυτό που πραγματικά θέλεις να πετύχεις.

Πράσινη Αβεντουρίνη

Αυτή η πέτρα έχει να κάνει με τις ευκαιρίες και την προσέλκυση καλής τύχης. Υποβοηθάει στην απόκτηση χρημάτων όταν εκδηλώνεις τις οικονομικές σου επιθυμίες. Η πράσινη αβεντουρίνη λειτουργεί καλύτερα όταν φυλάσσεται σε μέρη όπου θα έπρεπε να υπάρχουν χρήματα. Αν έχεις επιχείρηση μπορείς να την τοποθετήσεις δίπλα στο ταμείο ή μέσα στην ταμειακή σου. Μπορείς επίσης να την έχεις στην τσάντα ή στο πορτοφόλι σου. Αν συμμετέχεις σε κάποιον διαγωνισμό μπορείς να έχεις συνέχεια πάνω σου.

Διάβασε εδώ περισσότερα: Αβεντουρίνη Για Τύχη Και Αφθονία

green gemstones, πράσινοι πολύτιμοι λίθοι, prasinoi polytimoi lithoi, aventourine, αβεντουρίνη
Πράσινη Αβεντουρίνη

Ανδαλουσίτης

Ο Ανδαλουσίτης βοηθάει στη στόχευση και ισχυροποιεί την πρόθεση. Ίσως αυτό οφείλεται στις μαύρες διαγώνιες γραμμές που συχνά διασχίζουν την πέτρα για να σχηματίσουν ένα μάτι του ταύρου. Ο καλύτερος τρόπος για να τον χρησιμοποιήσεις είναι να εστιάσεις σε αυτά που θέλεις να πετύχεις όταν κάνεις διαλογισμό κρατώντας τον.

Ίσως να πιστεύεις, ίσως και όχι πως υπάρχουν κρύσταλλοι που φέρνουν χρήματα. Όπως και να έχει, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις κάποιον. Πού ξέρεις; Κι αν σου κάτσει; 

Αν σου αρέσει να διαβάζεις για τους κρυστάλλους, διάβασε επίσης:

9 Ημιπολύτιμοι λίθοι για καλή τύχη. Έχε τους πάντα μαζί σου!

Ποιοι Είναι Οι 9 Κρύσταλλοι Για Καλύτερο Ύπνο

Τι Σημαίνουν τα Χρώματα των Ημιπολύτιμων Λίθων και οι Ιδιότητες τους

Ακολούθησε με σε Facebook και Instagram για να τα λέμε και από εκεί!

Βραχιόλι με αβεντουρίνη και ασημένια στοιχεία και εξαρτήματα
Views: (5987)