9 Κρύσταλλοι Που Ταιριάζουν Απόλυτα Στους Παρθένους

Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για την αναλυτική και σχολαστική φύση τους. Έχουν μια βαθιά αίσθηση ανθρωπιάς και ζεστασιάς. Και, όπως κάθε ζώδιο έχουν τους δικούς τους κρυστάλλους! Κρυστάλλους που τους ταιριάζουν απόλυτα, ενισχύουν τα χαρακτηριστικά και την προσωπικότητα τους και φέρνουν αρμονία στη ζωή τους. Αν είσαι λοιπόν Παρθενάκι  μείνε στο άρθρο. Θα δούμε ποιοι κρύσταλλοι ταιριάζουν στους Παρθένους και μπορεί να σου κάνουν ένα «κλικ» παραπάνω.

Λίγα Λόγια Για Τους Παρθένους

Οι Παρθένοι είναι γεννημένοι μεταξύ 23 Αυγούστου και 22 Σεπτεμβρίου. ‘Εχουν μια έμφυτη τάση για ακρίβεια σε ό,τι  αναλαμβάνουν. Είναι τελειομανείς και συχνά αυτό τους οδηγεί να θέτουν υψηλά στάνταρ για τον εαυτό τους και τους γύρω τους. Είναι προσγειωμένοι και διαθέτουν ισχυρή σύνδεση με τη φύση. Χαρακτηρίζονται επίσης από ευγένεια, καλοσύνη, ενδιαφέρον για τους άλλους και ενσυναίσθηση.  Αυτά τα στοιχεία τους καθιστούν αξιόπιστους φίλους και έμπιστους συνεργάτες

Κρύσταλλοι Που Ταιριάζουν στους Παρθένους

1. Μπλέ Ζαφείρι

Το ζαφείρι είναι γενέθλιος λίθος του Σεπτεμβρίου και πολύ περισσότερο των Παρθένων του Σεπτεμβρίου. Συνδέεται με τη σοφία και την πίστη και πιστεύεται ότι ενισχύει τη φυσική διορατικότητα των Παρθένων. Βοηθάει τα Παρθενάκια να εστιάσουν στους στόχους τους, ξεκαθαρίζει τα πράγματα και διασφαλίζει ότι παίρνουν τις σωστές αποφάσεις.

2. Καρνέλιος λίθος ή Κορνεόλη

Η κορνεόλη είναι ένας σταθεροποιητικός λίθος με πλούσια ενέργεια. Λέγεται ότι ενισχύει το κίνητρο, το θάρρος και τη δημιουργικότητα. Οι Παρθένοι, γνωστοί για τη σχολαστικότητα τους στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις τους, μπορούν να επωφεληθούν από τις ιδιότητες της κορνεόλης καθώς τους δίνει επιπλέον αποφασιστικότητα και ορμή.

3. Αμαζονίτης

αμαζονίτης είναι η πέτρα του θάρρους. Εκπροσωπεί επίσης την αλήθεια, την τιμή και την ειλικρινή επικοινωνία. Δεδομένης της αναλυτικής φύσης του Παρθένου, αυτή η πέτρα τους βοηθάει να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. Πιστεύεται επίσης ότι προστατεύει από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, καθιστώντας τον ιδανικό λίθο για όσους ασχολούνται με την τεχνολογία και τους υπολογιστές. 

4. Νεφρίτης

Σύμβολο γαλήνης και αγνότητας, ο νεφρίτης εναρμονίζεται εξαιρετικά με την ανάγκη της Παρθένου για τάξη και αρμονία. Μπορεί να ενισχύσει τη στοργική φύση των Παρθένων, φέρνοντας ισορροπία και ηρεμία. Επιπλέον, πιστεύεται ότι προσελκύει την καλή τύχη και την φιλία – υπέροχο έξτρα μπόνους για τους Παρθένους.

jade, νεφρίτης, nefritis, krystalloi kai Parthenoi, κρύσταλλοι που ταιριάζουν σε παρθένους, krystalloi pou tairiazoun se parthenous

5. Αχάτης Moss(Ή Αχάτης Βρύου):

Ο Αχάτης βρύου, γνωστός ως «λίθος των νέων ξεκινημάτων», ταιριάζει απόλυτα με το χαρακτηριστικό της Παρθένου να επιδιώκει πάντα να βελτιώνεται και να αναπτύσσεται. Πιστεύεται ότι αναζωογονεί την ψυχή και επιτρέπει σε κάποιον να δει την ομορφιά σε όλα. Οι ιδιότητές του μπορούν να σταθεροποιήσουν τις συναισθηματική ενέργεια της Παρθένου και να προωθήσουν την αυτοέκφραση.

6. Περίδοτο

Το περίδοτο με την ανοιχτοπράσινη απόχρωση του, είναι στενά συνδεδεμένο με τη φύση, όπως και η Παρθένος, που είναι ζώδιο της γης. Είναι κρύσταλλος ευεξίας και προσελκύει τη θετική ενέργεια. Για τους Παρθένους, καλλιεργεί την επικοινωνία, μετριάζει τη ζήλια, τον θυμό και αποτρέπει την κακομεταχείριση, ενώ ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τους βοηθάει να διεκδικούν αυτά που θέλουν.

Ασημένιο μενταγιόν περίδοτο, γρανάτη και ρουμπίνι σε ζοισίτη

7. Ίασπις

Ο ίασπις μπορεί να προσφέρει την απαραίτητη γείωση που χρειάζονται οι Παρθένοι όταν γίνονται υπερβολικά αναλυτικοί ή αγχώδεις. Είναι επίσης μια πέτρα δικαιοσύνης και ισορροπίας, που ταιριάζει πολύ με την έμφυτη αίσθηση ευθύνης της Παρθένου.

8. Μπλε Τοπάζι

Το μπλε τοπάζι συνδέεται με την έκφραση της αλήθειας. Μπορεί να βοηθήσει τους Παρθένους να εξωτερικεύσουν τις σκέψεις τους, διευκολύνοντάς τους να εκφραστούν. Επιπλέον, πιστεύεται ότι ενισχύει τη συγκέντρωση, καθιστώντας τον ιδανικό πολύτιμο λίθο για Παρθένους που προσανατολίζονται στη λεπτομέρεια.

9. Φθορίτης

Ο φθορίτης έχει εξισορροπιστική ενέργεια και μπορεί να βοηθήσει τους Παρθένους να επιτύχουν μια ισορροπία μεταξύ του μυαλού, του σώματος και του πνεύματός τους. Βοηθά στην απομάκρυνση αρνητικών σκέψεων, εξασφαλίζοντας εστίαση και αρμονική ροή ενέργειας. Αυτό βοηθά τους Παρθένους να παίρνουν καλά μελετημένες αποφάσεις και να παραμένουν ήρεμοι υπό πίεση.

Ποιους Κρύσταλλους Πρέπει Να Αποφεύγουν Οι Παρθένοι 

Αν και μπορούμε να πούμε ότι αρκετοί κρύσταλλοι ταιριάζουν στους Παρθένους, υπάρχουν κάποιοι που καλό είναι να κρατιούνται μακριά. Πρώτος και καλύτερος ο αιματίτης. Ο αιματίτης είναι γνωστός ως «Η πέτρα του πολεμιστή» και ως πέτρα γείωσης. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για όσους είναι επιρρεπείς στην αφηρημάδα ή δυσκολεύονται να βάλουν σε τάξη τις σκέψεις τους. Ωστόσο, οι Παρθένοι, από τη φύση τους, είναι ήδη απίστευτα προσγειωμένοι και ρεαλιστές. Ένας αιματίτης που θα προσφέρει επιπλέον γείωση μπορεί να τους μπλοκάρει και να οδηγήσει σε στασιμότητα.  

Βέβαια οι αντιδράσεις απέναντι σε κρυστάλλους μπορεί να ποικίλλουν όπως και οι άνθρωποι είναι μοναδικοί. Οπότε μην αποκλείεις ότι κάποιος αιματίτης ίσως γίνει ο καλύτερος σύντροφος ενός Παρθένου! 

Οι Παρθένοι έχουν χαρακτηριστικά που τους κάνουν μοναδικούς και ξεχωριστούς. Η πρακτικότητα, η ευφυΐα και η αξιοπιστία τους μπορούν να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο αν έχουν στην κατοχή τους σωστούς κρυστάλλους. Αξιοποιώντας την ενέργεια των κρυστάλλων, μπορούν να ελιχθούν στις προκλήσεις της ζωής με χάρη, εστίαση και δυναμισμό.

Είτε ανήκεις λοιπόν στο ζώδιο της Παρθένου, είτε θέλεις να κανείς ένα ξεχωριστό δώρο σε κάποια φίλη σου Παρθένο, τότε ένας από τους παραπάνω 9 κρυστάλλους ίσως ταιριάζει γάντι! 

Αν σου αρέσει να διαβάσεις για κρυστάλλους και ζώδια, μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

Κρύσταλλοι και Καρκίνοι | Ποιοι ταιριάζουν;

10 Κρύσταλλοι Που Ταιριάζουν Σε Λέοντες

Ακολούθησε με σε Facebook και Instagram για να τα λέμε και από εκεί!

Ασημένιο δαχτυλίδι με τανζανίτη και μπλε τοπάζι