10 Κρύσταλλοι Για Ζυγούς

Το φθινόπωρο είναι η περίοδος των Ζυγών. Οι Ζυγοί, γεννημένοι από 23 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου έχουν μια αλάνθαστη αίσθηση ισορροπίας και δικαιοσύνης(εξού και η ζυγαριά ως σύμβολο). Κυβερνούνται από την Αφροδίτη, το ουράνιο σώμα που αντιπροσωπεύει την αγάπη, την ομορφιά και τη δημιουργικότητα. Υπάρχουν κρύσταλλοι για Ζυγούς(όπως και σε κάθε ζώδιο άλλωστε) που μπορούν να τους βοηθήσουν να ενισχύσουν τα χαρακτηριστικά τους, να αναπτύξουν τις ικανότητες τους αλλά και τους δίνουν μια ώθηση να ξεδιπλώσουν τον χαρακτήρα τους.

Λίγα πράγματα για τους Ζυγούς

Οι Ζυγοί αποζητούν αρμονία και ισορροπία στη ζωή τους. Έχουν αναπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης γι’ αυτό και πολλές φορές αντιδρούν απέναντι στην αδικία. Τόσο στην αδικία απέναντι στο πρόσωπο τους όσο και στην αδικία απέναντι σε άλλους. Έλκονται ακαταμάχητα από την αρμονία σε όλες τις πτυχές της ζωής τους, από τις προσωπικές τους σχέσεις έως τις αισθητικές προτιμήσεις τους.

Έχουν ένα μοναδικό μείγμα καλλιτεχνίας και οξυδέρκειας. Αγαπούν το καλαίσθητο καθώς η δημιουργική τους φύση δεν τους επιτρέπει να κάνουν αλλιώς. Γι’ αυτό και έχουν μια φυσική κλίση προς την τέχνη, τη μόδα αλλά και οτιδήποτε έχει να κάνει με τις σχέσεις. 

Σε αυτό το άρθρο θα σου μιλήσω για 10 κρυστάλλους που ταιριάζουν στους Ζυγούς και την αέρινη φύση τους.

10 Κρύσταλλοι Για Ζυγούς

1. Οπάλιος

Η γενέθλια πέτρα του Ζυγού, το οπάλιο περικλείει την ουσία της πολύπλευρης προσωπικότητας του Ζυγού. Γνωστό για το παιχνίδισμα των χρωμάτων του, το οπάλιο εμπνέει, ενισχύει τη δημιουργικότητα και την αυτοεκτίμηση, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία.

2. Λάπις Λαζούλι

Το βαθύ μπλε λάπις λαζούλι είναι γνωστός λίθος για την αρμονία που φέρνει στις σχέσεις – κάτι για το οποίο οι Ζυγοί προσπαθούν πάντα. Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση των φυσικών διαισθητικών ικανοτήτων του Ζυγού και στην ενίσχυση των επικοινωνιακών του δεξιοτήτων.

3. Τουρμαλίνη

Η τουρμαλίνη μπορεί να ανεβάσει τη διάθεση ενός Ζυγού και να εξισορροπήσει τις ενέργειές του. Ειδικά η ροζ ποικιλία τουρμαλίνης μπορεί να προωθήσει την αγάπη και τη φιλία, ενισχύοντας τη βαθιά επιθυμία του Ζυγού για ενότητα και συντροφικότητα.

4. Ροζ χαλαζίας

Η πέτρα της άνευ όρων αγάπης, ο ροζ χαλαζίας μπορεί να ενισχύσει τη συμπόνια, την κατανόηση και την αγάπη του Ζυγού για τους άλλους, χαρακτηριστικά άλλωστε που ήδη έχει. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην επούλωση συναισθηματικών πληγών και στην ενίσχυση της αυτοεκτίμησης.

Κολιέ με αμέθυστο και ροζ χαλαζία

5. Νεφρίτης

Ο πράσινος νεφρίτης είναι γνωστός για τις ηρεμιστικές και εξισορροπητικές του ιδιότητες. Μπορεί να βοηθήσει τους Ζυγούς να βρουν την ισορροπία που αναζητούν τόσο ένθερμα στη ζωή τους και επίσης να προσελκύσει καλή τύχη και αφθονία.

6. Ακουαμαρίνα

Η ακουαμαρίνα καθρεφτίζει το στοιχείο αέρα του Ζυγού. Μπορεί να καθαρίσει το μυαλό, να τονώσει το θάρρος και να βοηθήσει στην επικοινωνία – διασφαλίζοντας ότι οι Ζυγοί διατυπώνουν τις σκέψεις τους καθαρά.

7. Ζαφείρι

Ενώ το ζαφείρι έρχεται σε διάφορα χρώματα, το μπλε ζαφείρι μπορεί να βοηθήσει τους Ζυγούς να αξιοποιήσουν τη σοφία και τη διαίσθησή τους. Επιπλέον, είναι μια πέτρα πίστης και εμπιστοσύνης, εγγενείς αξίες του Ζυγού.

8. Αμέθυστος

Αυτή η ηρεμιστική μωβ πέτρα μπορεί να βοηθήσει τους Ζυγούς να διατηρήσουν την εσωτερική τους ισορροπία και να έχουν διαύγεια σε στιγμές λήψης αποφάσεων. Προωθεί επίσης την πνευματική ανάπτυξη και προστασία.

Ασημένιο δαχτυλίδι με αμέθυστο

9. Κιτρίνης

Γνωστή ως «η πέτρα του εμπόρου», ο κιτρίνης μπορεί να φέρει αφθονία και ευημερία – όχι μόνο από άποψη υλικών αγαθών αλλά και από άποψη ευτυχίας και χαράς. Μπορεί να ανεβάσει τη διάθεση και το πνεύμα των Ζυγών και να τους βοηθήσει να παραμείνουν θετικοί.

10. Περίδοτο

Το περίδοτο πιστεύεται ότι διώχνει την αρνητικότητα και φέρνει διαύγεια. Για τους Ζυγούς, μπορεί να βοηθήσει στην απελευθέρωση από παλιές καταστάσεις και σκέψεις και να τους ανανεώσει. 

krystalloi gia zygous, κρύσταλλοι που ταιριάζουν σε ζυγούς, krystalloi pou tairiazoun se zygous

Αρμονία & Ισορροπία

Όπως ίσως κατάλαβες όσον αφορά τους Ζυγούς όλα είναι θέμα αρμονίας και ισορροπίας. 

Οι Ζυγοί έχουν έμφυτα τα αισθήματα της δικαιοσύνης και της συμπόνιας. Αυτά όπως και η εγγενής γοητεία τους αλλά και η ζωηρή ενέργεια τους έλκουν τους άλλους κοντά τους και τους καθιστούν υπέροχους φίλους και ιδανικούς συνεργάτες.

Είναι φυσικά προικισμένοι σε πολλούς τομείς, ειδικά στην επικοινωνία και τη δημιουργία σχέσεων με τους ανθρώπους. 

Εάν είσαι Ζυγάκι τότε μάλλον ισορροπία και δημιουργικότητα είναι το δεύτερο όνομα σου. Είτε πρόκειται λοιπόν για την ενίσχυση της εσωτερικής σου ισορροπίας, είτε για τη ενίσχυση των έμφυτων ικανοτήτων και δεξιοτήτων σου, οι παραπάνω κρύσταλλοι μπορούν να γίνουν καλοί σου σύμμαχοι.

Εσύ ποιον κρύσταλλο θα διάλεγες;

Αν σου αρέσει να διαβάζεις για κρυστάλλους και ζώδια, μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

Κρύσταλλοι και Καρκίνοι | Ποιοι ταιριάζουν;

10 Κρύσταλλοι Που Ταιριάζουν Σε Λέοντες

9 Κρύσταλλοι Που Ταιριάζουν Απόλυτα Στους Παρθένους

Ακολούθησε με σε Facebook και Instagram για να τα λέμε και από εκεί!