7 Πολύτιμοι λίθοι και κρύσταλλοι για επιτυχία στη δουλειά

Υπάρχουν πολύτιμοι λίθοι και κρύσταλλοι για επιτυχία στη δουλειά, αύξηση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας; Μπορούν κρύσταλλοι υψηλής ενέργειας να προσφέρουν μια ανάσα στην εργασία και ένα κλίμα θετικής ενέργειας; Ίσως και ένα πέπλο προστασίας από την κακή ενέργεια και τον ανταγωνισμό ή να προσελκύουν πελάτες;

Αν το πιστεύεις ναι, υπάρχουν και λειτουργούν! Άλλωστε όλα ξεκινούν από τη δική μας ενέργεια και σκέψη!

Όπως έχω πει και σε παλιότερο άρθρο, οι κρύσταλλοι λειτουργούν ως υπενθύμιση για όλα όσα μπορούμε να καταφέρουμε. Οπότε ένας συνδυασμός δουλειάς, επιμονής και ενέργειας των κρυστάλλων μπορούν να φέρουν την επιτυχία που αναζητάς.

Σε αυτό το ΄άρθρο θα βρεις 7 κρυστάλλους και οι πολύτιμους λίθους που θα σε βοηθήσουν  να εργάζεσαι πιο αποτελεσματικά. Επίσης θα βοηθήσουν την επιχείρηση σου να πετύχει τους στόχους της. Κάποια ορυκτά θα σου δώσουν ενέργεια, κάποια θα σε προστατεύσουν, κάποια θα σε βοηθήσουν να πουλήσεις περισσότερο και κάποια θα σου δώσουν το περιθώριο περισσότερων επιλογών.

Οπότε ας δούμε ποιοι είναι αυτοί οι 7 πολύτιμοι λίθοι και κρύσταλλοι για επιτυχία και ευημερία:

κρύσταλλοι για επιτυχία, κρύσταλλοι για δουλειά, krystalloi gia epityxia, krystalloi gia douleia

 Kιτρίνη(Citrine)

Η κιτρίνη ή κιτρίνης είναι ένας δυνατός ημίπολύτιμος λίθος όσον αφορά την εργασιακή ευμάρεια και τύχη. Μάλιστα έχει το παρατσούκλι “The Lucky Merchants Stone”(Η πέτρα του εμπόρου).

Παρέχει πολλά συναισθηματικά οφέλη. Επιτρέπει να αποδεχτείς την εποικοδομητική κριτική και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Βοηθά να σταθεροποιήσεις τα συναισθήματά σου και σε κρατά ισορροπημένη, συγκεντρωμένη και σε ετοιμότητα για τον επόμενο πελάτη.

Η κιτρίνη είναι επίσης ένας εξαιρετικός ημιπολύτιμος λίθος για να απαλλαγείς από τη νευρικότητα ή την αίσθηση «πεταλούδες στο στομάχι» πριν από μια μεγάλη παρουσίαση. Μια αίσθηση χαλαρότητας περιβάλλει τους ανθρώπους που φορούν κιτρίνη ενώ βρίσκονται υπό πίεση.

Ο καλύτερος τρόπος για να την χρησιμοποιήσεις -όπως και τους περισσότερους λίθους άλλωστε- είναι να τη φορέσεις πάνω σου. Όσο πιο κοντά σου βρίσκεται τόσο καλύτερα θα λειτουργήσει.

Κιτρίνης
Κιτρίνης

Ροζ χαλαζίας(Rose Quartz)

Ο Ροζ Χαλαζίας είναι ένας πολύ δυνατός κρύσταλλος που χρησιμοποιείται συχνά για να προσελκύσει την αγάπη. Προωθεί το δέσιμο και την εμπιστοσύνη μεταξύ των ανθρώπων.

Καμία εταιρεία δεν μπορεί να λειτουργήσει μακροχρόνια ή με επιτυχία, χωρίς εμπιστοσύνη μεταξύ της εταιρείας και των πελατών της ή της εταιρείας και των εργαζομένων της. Ο ροζ χαλαζίας  προσφέρει αυτή την αίσθηση και την ενέργεια περισσότερο από κάθε άλλο λίθο. Συμβάλλει στη μακροπρόθεσμη σχέση που χρειάζεται κάθε επιχείρηση για να επιβιώσει.

Ο Ροζ Χαλαζίας είναι επίσης ένας πολύ ηρεμιστικός κρύσταλλος, κάτι που τον καθιστά φανταστικό για όποιον βρίσκεται σε δύσκολες διαπραγματεύσεις.

Ένα μεγάλο κομμάτι Ροζ Χαλαζία θα πρέπει να τοποθετηθεί κάπου στον επαγγελματικό χώρο. Εάν πάλι είναι δυνατόν, κράτησε ένα άλλο κομμάτι κοντά στο σώμα σου, σε ένα κολιέ ή βραχιόλι. Αυτό θα δημιουργήσει μια περιβάλλουσα αύρα ήρεμης ενέργειας.

Διάβασε περισσότερα και εδώ: Ροζ Χαλαζίας | Ο Λίθος Της Αγάπης Και Της Συμπόνιας

Μενταγιόν με Ροζ χαλαζία και μακραμέ δέσιμο

Σιδηροπυρίτης(Pyrite)

Ο σιδηροπυρίτης είναι ευρύτερα γνωστός ως “Fool’s Gold”, αυτό οφείλεται στην απίστευτη ομοιότητά του με τον χρυσό. Αλλά αυτή η πέτρα μόνο “ανόητη” δεν είναι. Είναι ένα εκπληκτικά ισχυρό ορυκτό που αντλεί την ενέργειά του από τη γη για να σχηματίσει ένα προστατευτικό φράγμα γύρω από τον ιδιοκτήτη του. Κρατάει μακριά την αρνητική ενέργεια και τις συναισθηματικές και σωματικές επιθέσεις.

Επικαλείται άμεση δράση και ζωντάνια. Θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τα επίπεδα της ενέργειάς σου υψηλά και να αποφύγεις τις κακές αποφάσεις λόγω κούρασης.

Κολιέ με ασημένιο επιχρυσωμένο ροζάριο από σιδηροπυρίτη

Μαύρος Οψιδιανός(Black Obsidian)

Ο Μαύρος Οψιδιανός είναι μια πολύ προσωπική πέτρα προστασίας. Οι σκούρες άκρες του είναι εκεί για να σε προστατεύουν από την αρνητική ενέργεια. Είναι ένας λίθος που δίνει δύναμη και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τους φόβους και τις αδυναμίες σου.

Στην ουσία ο  μαύρος οψιδιανός θα σε βοηθήσει να είσαι η πιο δυνατή εκδοχή του εαυτού σου και να κατακτήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Πρέπει να τον έχεις πάντα κοντά σου ή στον τόπο εργασίας σου.

Μαλαχίτης(Malachite)

Ο μαλαχίτης είναι η πέτρα της μεταμόρφωσης. Ενθαρρύνει την αλλαγή και την ανάληψη κινδύνων. Είναι ιδανικός για ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Είναι επίσης μια εξαιρετική πέτρα για καλή τύχη. Δίνει ευκαιρίες και όλα μπαίνουν στην θέση τους.

Τέλος, σε βοηθάει να ξεπεράσεις τις αναστολές σου. Είτε δυσκολεύεσαι να σηκώσεις το τηλέφωνο, είτε να κάνεις νέες δουλειές, αυτή η πέτρα θα μειώσει το άγχος και θα το αντικαταστήσει με αυτοπεποίθηση.

Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσεις αυτήν την πέτρα είναι να την κρατήσεις κοντά σου είτε ως κόσμημα είτε ως διακοσμητικό πάνω από το γραφείο σου.

Μενταγιόν με μαλαχίτη σε ασημένιο επιχρυσωμένο καστόνι

Πράσινη Αβεντουρίνη(Green Aventurine)

Η πράσινη αβεντουρίνη είναι η απόλυτη «Πέτρα της Ευκαιρίας», είναι ο πιο τυχερός από όλους τους ημιπολύτιμους λίθους. Ένας ισχυρός λίθος εξωστρέφειας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φέρει μια σταθερή ροή μετρητών και ευκαιριών.

Ενισχύει τις πιθανότητές για επιχειρηματική επιτυχία. Αυξάνει τη δημιουργική ικανότητα και το κίνητρό και ενθαρρύνει την επιμονή να ξεπεράσεις τα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν. Έχει την ασυνήθιστη ιδιότητα να διασφαλίζει ότι το σύμπαν παρουσιάζει πάντα ευκαιρίες για κέρδος και λύσεις σε προβλήματα.

Καλό είναι να την κρατάς όταν αντιμετωπίζεις οποιαδήποτε αμφιβολία για τον εαυτό σου και όταν καλείσαι να λάβεις επαγγελματικές αποφάσεις. Η ενέργεια της θα σε ηρεμήσει και θα ενσταλάξει μέσα σου ένα αίσθημα εμπιστοσύνης στις δυνάμεις σου.

Σμαράγδι(Emerald)

Αυτή η πέτρα έχει την ικανότητα να προσελκύει πλούτο και επιτυχία. Το σμαράγδι σού επιτρέπει να εκπέμπεις αυτοπεποίθηση και επιτυχία.  Η αύρα που δημιουργεί μπορεί να σε βοηθήσει να κατακτήσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου.

Τα σμαράγδια παρέχουν πολλά οφέλη για τις νοητικές ικανότητες και την αποκατάσταση της υγείας του εγκεφάλου. Μπορεί να αυξήσει την ικανότητα ενός ατόμου να συγκεντρώνεται και να επικεντρώνεται στα καθήκοντα που έχει. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση της μνήμης και να αυξήσει τη δύναμή της. Τέλος, επιτρέπει να έχεις καλύτερη κατανόηση των εργασιών και των ανθρώπων.

Τελευταία Συμβουλή…..

Ναι, τα πετρώματα αυτά έχουν την ενέργεια να φέρουν θετικές αλλαγές σε εσένα και την εργασία ή την επιχείρηση σου, όμως… τίποτα δε γίνεται χωρίς να βάλεις και εσύ το χέρι σου! Χρειάζεται δουλειά, διάθεση και σχεδιασμός για να δεις αποτελέσματα. 

Αν σου αρέσει να διαβάζεις για το πώς οι πολύτιμοι λίθοι μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σου, τότε διάβασε και αυτά:

Πολύτιμοι λίθοι και ζώδια: Μάθε ποιος είναι ο δικός σου

10 Κρύσταλλοι Που Φέρνουν Χρήματα Και Ευημερία

9 Ημιπολύτιμοι λίθοι για καλή τύχη. Έχε τους πάντα μαζί σου!

Αν βρήκες ενδιαφέροντα όσα διάβασες ακολούθησε με σε Facebook και Instagram για ακόμα περισσότερα!