Παραγγελίες – Αλλαγές – Επιστροφές

Όλα τα κοσμήματά μας είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας. Στην  πλειοψηφία τους τα κοσμήματά μας έχουν ημιπολύτιμους λίθους, που ως φυσικά υλικά παρουσιάζουν απόκλιση από την οθόνη του υπολογιστή. Η απόκλιση αυτή μπορεί να αφορά ένα ή ορισμένα από τα χαρακτηριστικά τους (χρώμα, μέγεθος, σχήμα). Τα μήκη των κοσμημάτων ενδέχεται να παρουσιάζουν μικρή απόκλιση, που θεωρείται φυσιολογική διότι κατασκευάζονται με το χέρι.

Για τις  παραγγελίες σας, τις επιστροφές – αλλαγές ισχύουν τα παρακάτω:

  1.  Επιστροφή -αλλαγή γίνεται στην περίπτωση ελλατωματικού  προϊόντος ή  εκ παραδρομής – λάθους  αποστολής παραγγελίας από το smyris.shop.  Όλα τα έξοδα επιστροφής-αλλαγής σε αυτή την  περίπτωση βαρύνουν το smyris.shop.  Αν έχει προηγηθεί πληρωμή και ο πελάτης δεν επιθυμεί να κάνει την αλλαγή, μπορεί να ζητήσει επιστροφή των χρημάτων του. Η επιστροφή του αντιτίμου αγοράς θα  εκτελείτε εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου δέματος από τοsmyris.shop, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο πελάτης.
  2. Αλλαγή μπορεί να γίνει με προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
  3. Αλλαγές σε εποχιακά  ή εκπτωσιακά είδη δεν γίνονται δεκτές (εξαιρείται η περίπτωση 1).
  4. Αλλαγές δεν γίνονται σε σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής (εξαιρείται η περίπτωση 1).
  5. Σε περίπτωση που ο πελάτης ζητήσει αλλαγή λόγω μή υπαιτιότητας του smyris.shop, τα έξοδα μεταφοράς  (επιστροφή και εκ νέου αποστολή) βαρύνουν τον πελάτη.
  6. Σε περίπτωση  αδυναμίας εκτέλεσης κάποιας παραγγελίας, αν έχει προηγηθεί πληρωμή από τον πελάτη, το αντίτιμο της αγοράς θα επιστρέφετε άμεσα στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο πελάτης.

Ο πελάτης οφείλει

  1. Να επικοινωνήσει με το smyris.shop αμέσως (εντός 2 ωρών)μόλις παραλάβει το λάθος ή ελαττωματικό προϊόν τηλεφωνικά η με e-mail.
  2. Το προϊόν δεν θα πρέπει να έχει φορεθεί, πέραν της δοκιμής του.
  3. Το προϊόν θα επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία μαζί με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα μεταφοράς (απόδειξη λιανικής πώλησης).
  4. Εφόσον πληρούνται τα παραπάνω, το προϊόν θα σταλεί εκ νέου με συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών χωρίς να επιβάρυνση εξόδων αποστολής.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε στη διάθεσή σας αν για κάποιο λόγο δεν έχετε μείνει ευχαριστημένοι από το προϊόν ή για οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίζετε να σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικά στο 6942 200428